Splav 94 Beograd

Splav 94, tj. Ninety Four, jedan je od mnogobrojnih modernih i izazovnih splavova koji se nalaze između Starog železničkog mosta i Gazele, na Savskom keju (adresa je Brodarska BB, pored splava River). Kada je Beograd noću u pitanju, splavovi duž ovog novobeogradskog keja čine žilu kucavicu u noćnom životu grada. Jedan od noćnih klubova na vodi koji je sve popularniji kod mlade i urbane ekipe je upravo Splav klub 94.

U modernom prostoru  u kojem preovladavaju bele i neonske boje, možete uživati sa  velikim društvom – splav je prostran i ima kapaciteta da ugosti čak 500 ljudi. Centralni deo čine beli barski stolovi i stolice oko kojih se nalazi podijum za igru, a u spoljašnjem krugu splava, pored prozora koji gledaju na reku nalaze se separei za hedoniste. Ovaj prelepi enterijer splav duguje poznatom francuskom arhitekti, Žan-Polu Bernardu.  Ako vam je prvo pitanje nakon gde izaći, gde naći dobru i modernu muziku, splav klub 94 će ispuniti sve vaše želje i zahteve. Njišite se u ritmu najpopularnije deep house i R’n’B muzike, kao i muzike 90-ih u okviru posebne tematske večeri. Petak je rezervisan za R’n’B vrele zvuke i izazovne outfite devojaka, a subota za deep house i elektro zvuk i opušteniju urbanu ekipu u potrazi za odgovarajućom atmosferom. Takođe, u planu su i gostovanja najpoznatijih DJ-eva iz regiona.

Splav Ninety Four radi zasad tri dana u nedelji: ponedeljkom, petkom i subotom, a planira se i posebno tematsko veče četvrtkom za ovu sezonu. Letnja sezona 2016 je već počela – vrata kluba na vodi su otvorena krajem aprila, tako da možete odmah da se uputite tamo. Rezervacije su obavezne, zbog popularnosti mesta, a klub radi od ponoći do ranih jutarnjih časova. Najpouzdanije rezervacije u gradu vas čekaju na broju telefona 061/ 71 88 993. Pozovite i spremite se za ludu noć!

GALERIJA

94te / RnB /House

Ponedeljak: 94te

Petak: RnB

Subota: House

Brodarska BB