Splav Freestyler Beograd

splav freestyler rezervacije

Splav Freestyler jedan je do najpopularnijih splavova u Beogradu, pravi noćni klub na vodi, sa višedecenijskom tradicijom. Ukoliko se pitate gde izaći, dobar provod tokom vrele beogradske letnje sezone vam je uvek zagarantovan na Savskoj keju, u ulici Brodarskoj BB, između Starog železničkog i mosta Gazela.

Splav je prepoznatljiv po dobroj atmosferi, zabavnim sadržajima za posetioce i zanimljivom enterijeru, koji se menjao tokom godina, ali je zadržao prvobitni koncept – splav ima tri odvojene celine koje se zajedno stapaju i stvaraju najluđu letnju žurku. Spoljni prsten sadrži separee i idealan je za veća društva, ili goste koji traže malo više privatnosti dok uživaju u programu kluba. Unutrašnji prsten je rezervisan za noćne ptice koje žele da budu u centru pažnje i dešavanja, a pošto planiraju da plešu do jutarnjih časova, dovoljan im je barski sto. Centralni prsten je šank gde barmeni i plesačice prave uzavrelu atmosferu po kojoj je Freestyler poznat.

Muzički program je moderan i raznovrstan, a pošto je ovaj beogradski noćni klub otvoren od utorka do nedelje i svako veče ima drugačiju tematsku celinu, svaki posetilac će naći nešto za sebe. Od zvuka devedesetih godina, vrlo popularnog na Balkanu do house i R’n’B večeri posvećenih najpoznatijim umetnicima na svetskoj sceni, splav Freestyler uvek pronalazi muzički put do srca gostiju. Česta su i gostovanja raznih svetskih i domaćih DJ-eva i ličnosti sa estrade. Na splavu Freestyler često ćete sresti razna lica poznata iz časopisa i sa malih ekrana.

Rezervacije su obavezne, jer se zbog popularnosti splava uvek traži mesto više. Vrata se otvaraju u ponoć, ali je poželjno doći najmanje pola sata ranije. Splav Freestyler je idealno mesto za Vaš provod u Beogradu noću.

GALERIJA

HOUSE / RNB / 90te

Utorak: 90te

Sreda: RnB

Četvrtak: Komercijalni House

Petak: House

Subota: House

Brodarska BB