Splav Jimmys

Splav Jimmys

SPLAV JIMMY’S BEOGRAD

[divider_1px]
[margin_10b][five_columns alpha=“1″ omega=“0″] splav_jimmy's_beograd[/five_columns]

[six_columns alpha=“0″ omega=“1″]

Splav Jimmy’s – Najpouzdanije rezervacije u gradu!

Ove sezone očekuje nas pravo osveženje Beogradske klabing scene. Pored mesta “ Bašta kod Juge “ koje je još jedno novo mesto u gradu, otvara se vrhunsko mesto za izlazak.

Ekipa kluba Kolektiv, potrudila se da u letnjoj sezoni nastavi da opravdava Vaša očekivanja i za Vas je pripremila veoma zanimljiv program. Splav Jimmy’s na Dunavskom keju pored Ušća i Fensi kafane ove sezone Vam garantuje najbolji provod u gradu!

Splav Jimmys  ima dva nivoa, donji koji je opremenjen najsavremenijom rasvetom i ozvučenjem i gornji gde ćete u toku dana moći da se odmorite uz kafu ili da dođete na ručak.  Jimmy’s poseduje i veliki praking, tako da tokom izlaska na ovaj splav nećete imati problem sa parkiranjem.

Očekuju se vrhunski izvođači ove sezone kao što su Allegro bend, Milligram bend, Aca Lukas, Lexington bend i mnogobrojni najpopularniji izvođači sa domaće estrade.

Sigurno smo da će ovo mesto nakom otvaranja 23.maja, postati jedno od najpopularnijih u gradu!

Preko našeg sajta i na naš dobro poznati broj telefona 061 71 88 993, u toku cele sezone moći ćete da rezervišete svoje mesto i da budete u toku sa najnovijim informacijama kao i za ostale splavove u Beogradu.

[/six_columns]

[ten_columns alpha=“0″ omega=“0″][social_share/]
[divider_1px_dashed]
[margin_15b]

PROGRAM

[tabs slidertype=“top tabs“ auto=“yes“] [tabcontainer] [tabtext]PON[/tabtext] [tabtext]UTO[/tabtext] [tabtext]SRE[/tabtext] [tabtext]ČET[/tabtext] [tabtext]PET[/tabtext] [tabtext]SUB[/tabtext] [tabtext]NED[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab] Nema programa za ovaj dan[/tab] [tab]Nema programa za ovaj dan[/tab] [tab] Svake srede na splavu Jimis, gostovaće Miligram bend [/tab] [tab]Gostovanja najpoznatijih domaćih izvođača[/tab] [tab]Petakom za dobar provod zaduženi su Romana, Danijela Trkulja, Nebojša Vojvodić i Fantastic bend[/tab] [tab]Subota je rezervisana za Millenium bend[/tab] [tab]Nema programa za ovaj dan [/tab] [/tabcontent] [/tabs]
[margin_15b]
[divider_1px_dashed]
[margin_15b]

GALERIJA


[margin_15b]
[divider_1px_dashed]
[margin_15b]

LOKACIJA

[google-map-v3 width=“100 %“ height=“350″ zoom=“15″ maptype=“roadmap“ mapalign=“center“ directionhint=“false“ language=“default“ poweredby=“false“ maptypecontrol=“true“ pancontrol=“true“ zoomcontrol=“true“ scalecontrol=“true“ streetviewcontrol=“true“ scrollwheelcontrol=“false“ draggable=“true“ tiltfourtyfive=“false“ addmarkermashupbubble=“false“ addmarkermashupbubble=“false“ addmarkerlist=“16 Gračanička, Beograd{}bar_coktail.png{}Klub Sova Beograd – Najpouzdanije rezervacije + 381 61 71 88 993 -“ bubbleautopan=“true“ showbike=“false“ showtraffic=“false“ showpanoramio=“false“]
[/ten_columns]