Splav Lasta Rezervacije

Splav Lasta – Gradski splav je, kako mu ime kaže, novo mesto za gradsku i urbanu ekipu koja traži nešto drugačije u mnoštvu splavova u Beogradu. Nalazi se na reci Savi, iza Beogradskog sajma i nudi prostran parking svim gostima.

Splav Lasta je postao pravo mesto za druženje i „bleju“ urbane beogradske i internacionalne ekipe u ambijentu koji podseća na mediteranske klubove. Ovakav ambijent u kojem preovladava bela boja, delo je arhitekte Đorđa Geca, koji potpisuje i kreiranje ambijenata za klubove Brankow, Mladost i Ludost. Tokom vikenda možete uživati u matine programima, uz letnji koktel i muzički program, a noću kreće ludilo uz elektronsku i deep house muziku. Neverovatni line-up sa čak 11 DJ-eva čini Lastu jednim od najboljih klubova na vodi u Beogradu. Tokom letnje sezone Lastu posećuju i najpoznatija imena svetske DJ scene, kao što su David Morales, Claptone, Marko Nastić i drugi.

Zbog velike popularnost rezervacije su obavezne, a na raspolaganju su vam separei za veće društvo ili barski stolovi.  Vrata splava Lasta otvaraju se u 22h (osim kada je u pitanju i matine program, koji počinje u 18h). Ako se pitate gde izaći na urbano i ujedno popularno mesto rezervišite svoje mesto na “ Lasti “ gde Vas očekuje odličan provod.

GALERIJA

HOUSE / RNB /

Četvrtak: RnB

Petak: House

Subota: House

Nedelja: Matinee

Brodarska BB