Splav Port

Splav Port by Community je letnja varijanta kluba Community by Kasina, te je poznat svim ljubiteljima vrhunskog noćnog provoda u Beogradu. Nalazi se na žarištu događanja tokom letnje sezone, duž Savskog keja, na adresi Ušće BB. U samoj blizini Brankovog mosta pronaći ćete luku dobrog provoda, Port by Community.

Ovaj noćni klub na vodi predstavlja Beograd noću na najbolji način – ovo je mesto gde dolazi urbana i uspešna ekipa koja zna šta želi od noćnog provoda. Na splavu Port by Community je sve podređeno dobrom provodu i stvaranju najbolje atmosfere. Ovde ćete sresti razne ekipe različitih godina i interesovanja, jer splav Port nudi ponešto za svakoga. Za ljubitelje udobnog i prostranog enterijera koji se samo može opisati kao luksuzan, splav Port je prava stvar. Za ljubitelje vrhunske klupske svirke najprofesionalnijih bendova i najpoznatijih pevača i najslušanijih DJ-eva, splav Port je nezaobilazno mesto. Za one koji žele dobro da se izđuskaju i popiju pokoju čašicu sa društvom, splav Port nudi upravo takvu opuštenu atmosferu. Ako se pitate gde izaći ove sezone, splav Port će biti jedno od obaveznih mesta. Splav Port by Community ima kapacitet da ugosti i oraspoloži 450 gostiju. Otvaranje nove letnje sezone desiće se pre juna, a u najavi su već nastupi poznatih svetskih imena, kao što je DJ Junior Jack.

Splav Port by Community će raditi četvrtkom, petkom i subotom, od čega će četvrtak biti tematsko veče „Every Thursday is delicious“ i za to veče su rezervisani nastupi najboljih DJ-eva. Petak i subota će biti rezervisani za klupske svirke sa najboljom domaćom i stranom pop-rok muzikom.

Još jedna prednost splava Port by Community je to što se u njegovoj neposrednoj blizini nalazi veliki besplatni parking, te nećete morati da brinete o svom automobilu. Najpouzdanije rezervacije možete dobiti na broj telefona 061/ 71 88 993. Obavezno pozovite već danas, jer su mesta za veliko otvaranje već počela da se popunjavaju.

GALERIJA

Domaća muzika, strana u pauzama

Četvrtak: Gostovanja poznatih izvođača

Petak: Gostovanja poznatih izvođača

Subota: Gostovanja poznatih izvođača

Brodarska BB