Splav River

Letnju sezonu za 2016. godinu uskoro započinje i jedan od najpopularnijih gradskih splavova sa muzikom uživo. Splav River je nezaobilazno mesto za sve ljubitelje domaće narodne i zabavne muzike. Splav se nalazi na Savskom keju, još jedan u nizu vrhunskih noćnih klubova na vodi koje Beograd noću može da ponudi svojim stanovnicima i posetiocima. Između Starog železničkog mosta i mosta Gazela, pronaći ćete vrata splava River, a prepoznaćete ga verovatno po redu koji se pravi za ulaz na splav.

Splav River postoji već dugi niz godina i svojom atmosferom i muzičkim izborom ustoličio se kao mesto koje se mora uračunati u plan gde izaći u Beogradu. Nekada letnja varijanta noćnog kluba Cinema, splav River se sada odvojio u posebnu priču i postao brend za sebe. Unutrašnjost splava je koncipirana tako da su sva mesta povezana, a bina se vidi iz svakog kutka. Tu su još i video bimovi koji upotpunjuju utisak. Splav River uvek ide u korak sa vremenom, tako da ćete tamo uvek pronaći mesto, piće i sadržaj koji vam odgovara. Često se organizuju sportske, umetničke i razne druge tematske žurke sa kostimima, posebnom scenografijom i zabavnim hostesama i plesačicama. Što se muzičkog programa tiče, noćni klub na otvorenom River nudi veliki broj gostovanja najvećih zvezda iz regiona. Za otvaranje ove sezone planirani su nastupi Seke Aleksić, Allegro benda, Milice Todorović, Šaka Polumente, Maye Berović i mnogih drugih. Pored nastupa, tradicionalno se nedeljom održava veće hip hopa i R’n’B muzike, koje je poznato već godinama ljubiteljima ovog zvuka.

Noćni klub-splav River radi pet dana u nedelji: sredom, četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom. Rezervisanje barskog stola, visokog sedenja ili separea je obavezno, a poželjno je izvršiti rezervaciju i 2,3 dana unapred, pošto se u Riveru uvek traži mesto više. Vrata noćnog kluba se otvaraju u ponoć, ali je zbog rezervacije potrebno doći ranije. Ne čekajte ni sekund, već uplovite u jedinstven provod uz rezervaciju na broj 061/ 71 88 993.

GALERIJA

Domaća muzika, strana u pauzama

Četvrtak: Gostovanja poznatih izvođača

Petak: Gostovanja poznatih izvođača

Subota: Gostovanja poznatih izvođača

Brodarska BB