Splav Shake’n’Shake

Splav Shake’n’Shake  nalazi se na samom ušću Dunava i Save, na novobeogradskoj strani, i predstavlja originalan koncept na klupskoj sceni Beograda. Beograd noću je fascinantna pojava, posebno kada ga posmatrate sa reke – niz splavova koji jarkim bojama i veselim ritmovima pozvaju prolaznike. Ni splav Shake’n’Shake se ne razlikuje u tom pogledu – prelepo dizajniran i majstorski opremljen, splav predstavlja  oazu unutar urbanog sveta.

Splav Shake’n’Shake je plažni bar, koji donosi atmosferu i filozofiju morskih barova na beogradske reke. Izdvaja se po enterijeru, konceptu kao i radnom vremenu – ovaj plažni bar radi od 10h prepodne do 5h u jutarnjim časovima. Što znači da možete ovde u toku dana uživati u pogledu na Beogradsku tvrđavu i Pobednika, ispijati jedan od veoma popularnih i ukusnih šejkova i koktela i sunčati se tokom letnje sezone. A kada budete planirali gde izaći i pretresali koji noćni klubovi u Beogradu pružaju odličan provod uz stranu muziku, izbor će vam opet pasti na Shake’n’Shake. Na splavu je sve podređeno vašem uživanju i hedonizmu: drvena lamperija, svetiljke i lampe koje podsećaju na havajske baklje, prostrani i udobni separei sa jastucima u pastelnim bojama, barski stolovi i stolovi za visoko sedenje. U centralnom delu se nalazi veliki šank u istom drvenom stilu gde možete naručiti piće od iskusnih šankera. Izdvaja se i bazenčić sa jastucima za sedenje, ljuljaškama i lejzi begovima- sve što vam je potrebno da se potpuno opustite i zamislite da ste na Ibici. U tome će pomoći i vrhunski DJ-evi koji puštaju samo najbolju elektronsku muziku.

Splav Shake’n’Shake radi sredom, petkom i subotom, a rezervacije su poželjne. Najpouzdanije rezervacije za splavove i klubove u Beogradu možete dobiti na broj telefona 061/ 71 88 993. Obavezno pozovite već danas, jer je letnja sezona otvorena već, a vreme je da otkrijete ovu bajku na vodi, kako i sama ekipa koja radi naziva ovaj plažni bar!

GALERIJA

Domaća muzika, strana u pauzama

Četvrtak: Gostovanja poznatih izvođača

Petak: Gostovanja poznatih izvođača

Subota: Gostovanja poznatih izvođača

Brodarska BB