Splav Sindikat

Sve ljubitelje dobrog provoda i žive muzike obradovaće vest da je splav Sindikat otvorio svoja vrata već šestu godinu zaredom i već je snažno uplovio u novu letnju sezonu. Splav Sindikat nalazi se na Savskom keju, u Brodarskoj ulici BB, između Starog železničkog mosta i Gazele. Prepoznaćete ga po futurističkim laserima jarkih boja i neonski ljubičastom natpisu.

Pioniri dobrog provoda, kako sebe naziva ekipa koja stoji iza splava Sindikat, i ove godine nude raznovrsnu ponudu odličnog muzičkog zvuka. Domaći pop i rok su dva pravca po kojima je ovaj noćni klub na vodi najpoznatiji. Neonske i jarke boje i svetla, ako i light show koji će upriličiti DJ-evi, čine i enterijer ovog kluba jedinstvenim – Sindikat je zanimljiva mešavina dizajna odgovarajućeg za najveće rejv klubove u Evropi i muzike koje je svojstvena ovim prostorima.

Blizu splava Sindikat nalazi se veliki javni parking, a lokacija je takva da možete obići još nekoliko splavova u toku noći, jer se pored nalaze neki od najpoznatijih beogradskih mesta za izlazak. Žurka počinje u ponoć, ali je zbog rezervacije poželjno doći ranije, jer se klub brzo napuni ljudima željnim dobre atmosfere i provoda.

GALERIJA

Domaća muzika, strana u pauzama

Četvrtak: Gostovanja poznatih izvođača

Petak: Gostovanja poznatih izvođača

Subota: Gostovanja poznatih izvođača

Brodarska BB