Gradska kafana

Gradska kafana otvorena je druge sezone otvara vrata za Vaš provod kroz Beograd noću i to na Novom Beogradu. Nalazi se u ulici Vladimira Popovića bb, tik ispod mosta Gazela. Za razliku od većine kafana koje se nalaze u starom delu grada, ili u Zemunu, Gradska kafana donosi i boemski duh i na novobeogradsku stranu.

Gradska kafana je osmišljena kao pravi beg od svakodnevice i obaveza u jedan prijatan svet gde će vas sačekati dobro društvo i atmosfera. Zidovi su prekriveni drvetom, a stolice su vesele plave boje sa izrezbarenim srcima, te ćete se osetiti prijatno čim kročite u ovaj veliki prostor. Svetiljke će vas podsetiti na fenjere i neke minule dane. Veseli program garantuje dobar provod koji god dan da odaberete za izlazak, a kafana radi svakoga dana osim ponedeljka i srede:

Utorak – Miša Laguna

Četvrtak – Neša Jovanović i Mirjana Milosavljević

Petak – Marko Žujović i Tanja Latković

Subota – Marko Milinković

Nedelja – Žile Hram i Mirjana Milosavljević

Čućete sve hitove narodne izvorne muzike, moći da probate domaća i strana pića, i odlično ćete se provesti do jutarnjih časova. Ova kafana pretenduje da postane još jedno u nizu kultnih boemskih mesta u Beogradu, te ga vredi posetiti. I ako radi tek dve sezone postala je omiljeno mesto mnogih za izlazak pa je potrebno da Vasu rezervaciju napravite bar dan ranije.

GALERIJA

Domaća muzika, strana u pauzama

Četvrtak: Gostovanja poznatih izvođača

Petak: Gostovanja poznatih izvođača

Subota: Gostovanja poznatih izvođača

Brodarska BB