Kafana Druga kuca

Na novoj lokaciji i u još većem prostoru, kafana Druga kuća otvorila je novu sezonu zime 2014/2015, i verujemo da će biti još uspešnija nego prošla. Kafana se sada nalazi u samom centru Beograda, između Terazija i Trga Republike, u Nušićevoj 27, preko puta zgrade Politike.

Ovde možete pronaći sve što vam je potrebno kako biste se osetili kao pravi boem – stolovi sa kariranim stolnjacima i vinska burad umesto stolova, domaća pića i tamburaši tu su kako biste uživali i osetili se kao kod kuće. Moto kafane „Nije pijanstvo ako te posle 3 dana nije sramota“, što govori dovoljno o tome kakva vas atmosfera ovde očekuje. Degustacija raznih rakija, kao što su višnja i medovača su obavezna preporuka. Sve do ranih jutarnjih časova provod i druženje ne staju uz najbolje muzičare i zabavljače. Enterijer kafane je rađen u kombinaciji kamena i drveta, i ukrašen kariranim stolnjacima i slikama starog Beograda. Kafana ima već veliki broj gostiju kojima je ovaj prostor stvarno druga kuća, te su rezervacije obavezne kako biste bili sigurni da ćete obezbediti svoje mesto.

Kafana radi svakog dana od 22h do 04h, a muzički program će zadovoljiti i najprobirljivije boeme  među nama. Tu su tamburaši, virtuozi narodne muzike, kao i zabavni program nedeljom uz Filipa Mitrovića za lagan ulazak u novu radnu nedelju. Živa muzika se čuje u svakom kutku kafane uz pomoć odličnog ozvučenja, tako da je u svakom momentu veselo.

GALERIJA

Domaća muzika, strana u pauzama

Četvrtak: Gostovanja poznatih izvođača

Petak: Gostovanja poznatih izvođača

Subota: Gostovanja poznatih izvođača

Brodarska BB