Kafana Gaučosi

Ovog septembra, na mestu nekadašnjeg kluba Gaucosi, otvorena je kafana Gaučosi. Nalazi se u Bulevaru Vojvode Bojovića 10, ispod Kalemegdana, sakrivena od buke centra prestonice. Ako volite njenu bratsku kafanu Druga kuća, zavolećete i ovu kafanu.

Kafana Gaucosi je idealno mesto za izlazak sa velikom grupom prijatelja i ljubitelja kafanskog života,  jer je prostrana, ima sopstveni parking za vozila i uvek dobru atmosferu. Nekadašnji klub Gaučosi bio je poznat po svojoj modernoj atmosferi i enterijeru – kafana Gaučosi se razlikuje u smislu da je spojila tradicionalno i moderno i predstavlja mesto gde ćete uživati u lepoti i udobnosti stolica i stolova, i diviti se sitnim ukrasima koji krase ovaj prostor. U kafani Gaučosi česta su i gostovanja velikih muzičkih zvezda sa naših prostora, pa i ne čudi zašto ovu kafanu mnogi Beograđani i strani gosti smatraju za nezaobilazno mesto kada žele da iskuse autentično iskustvo ludog beogradskog noćnog provoda.

Kafana radi petkom i subotom, kada vas zabavljaju Beso de Loco bend i Filip Mitrović. Kafana otvara svoja vrata u 22h, a pošto se nalazi odvojena od stambenih zgrada, provod se često nastavi i do ranih jutarnjih časova. Ulaz je besplatan, a rezervacije su dobrodošle, jer je potražnja velika.

GALERIJA

Domaća muzika, strana u pauzama

Četvrtak: Gostovanja poznatih izvođača

Petak: Gostovanja poznatih izvođača

Subota: Gostovanja poznatih izvođača

Brodarska BB