Kafana Ona Moja

Kafana Ona moja nalazi se u blizini Vukovog spomenika i nudi odličnu alternativu provodu u zimskom periodu. Kao što sami vlasnici kažu, osmišljena je kao spoj tradicionalne srpske kafane i modernog noćnog kluba.

Postoji od 2012. godine, i upravo ulazi u cetvrtu sezonu dobrog provoda. Ono što je upravo izdvojilo ovu kafanu je taj duh starih boemskih dana, koji osoblje i gosti nostalgično gaje, kao i niske cene pića, prilagođene svačijem džepu. Ona Moja je mesto gde možete doći da se opustite, popijete piće i popričate sa društvom, ali i da lumpujete do kasno u noć ukoliko Vas ponese atmosfera. A velike su šanse da će se upravo to desiti, jer je muzika prilagođena svačijem raspoloženju i pevači i bendovi rado slušaju zahteve gostiju. U toku nedelje pevaju vrhunski zabavljači u biznisu, kao što su Marko Bulat i Petar Mitić, dok je vikend rezervisan za bendove Panta Rei i Džoni i Workersi, a neretko gostuju i poznata imena iz regiona, te će se pronaći nešto za svačiji ukus i sluh.

Kafana Ona moja radi 6 dana u nedelji, od 22h do 03h, a rezervacije su obavezne  zbog velike popularnosti ove kafane i svakodnevnog interesovanja. Ona moja nudi i mogućnost organizovanja proslava, sa kapacitetom od 150 sedećih mesta i timom organizatora koji će ispuniti svaki zahtev i želju gostiju.

Ukoliko se pitate gde izaći, Ona moja Vam garantuje vrhunski provod bilo kog dana u nedelji.

Svoje mesto možete rezervisati putem našeg call centra na +381 61 71 88 993.

GALERIJA

Domaća muzika, strana u pauzama

Četvrtak: Gostovanja poznatih izvođača

Petak: Gostovanja poznatih izvođača

Subota: Gostovanja poznatih izvođača

Brodarska BB