Kafana Stara Pesma

Beograd noću poznat je po odličnom provodu, ali ono što stvarno izdvaja od drugih svetskih metropola jesu kafane – mesta gde se okupljaju boemi i ljubitelji dobre muzike i čašice pića sa prijateljima još od 19. veka. Jedna od najpoznatijih kafana modernog doba je svakako kafana Stara pesma na Beogradskom sajmu. Kafana Stara pesma nalazi se u Bulevaru vojvode Mišića 12, između ulazne rampe sajma i sale Home center Eurosalona.

Kafana je otvorena 2012. godine i ulazi u petu godinu poslovanja – za to vreme, Stara pesma je postala sinonim za dobar kafanski provod u Beogradu. Ušuškana je na Beogradskom sajmu, te nudi prostrani parking, kao i taxi stanicu u blizini objekta. Sama kafana će vas oduševiti svojim enterijerom. Naizgled deluje kao kućica gde se može naći utočište od gradske buke, a unutra sve vrvi od života. Kafana ima dva dela koji se spajaju u celinu i čine atmosferu mesta. U jednom delu se nalazi bina gde svake večeri nastupa bend uživo, dok se u drugom delu nalazi šank gde se služe najbolja pića. Sa zidova vas pozdravljaju čuveni boemi beogradskog noćnog života. Kafana Stara pesma postala je poznata kao mesto gde se okupljaju najpoznatiji muzičari i pevači i izvode uživo tradicionalne narodne pesme, kao i nove hitove.

Kada god da planirate izlazak u Beogradu, kafana Stara pesma vam otvara svoja vrata, jer radi svakoga dana od ponedeljka do nedelje. Njihov moto je da je svaki dan petak. Gostima su na raspolaganju autentični drveni stolovi sa kariranim stolnjacima, kao i manji barski stolovi, a kapacitet je 250 gostiju. Atmosfera se zagreva čim se vrata otvore u 22h i ne popušta do 4 ujutro kada najveći boemi napuštaju svoj drugi dom i odlaze rado kući, znajući da će već sledeće veče moći da se vrate i ponovo uživaju u zvucima narodne muzike.

GALERIJA

Domaća muzika, strana u pauzama

Četvrtak: Gostovanja poznatih izvođača

Petak: Gostovanja poznatih izvođača

Subota: Gostovanja poznatih izvođača

Brodarska BB