Kafana Tarapana

Ukoliko ne možete da se odlučite gde izaći – u klub ili kafanu, probajte klub kafanu Tarapana! Zanimljiv spoj dva sveta beogradskog noćnog života u gradu posluje i cveta već četiri godine, i pokazuje da je ovaj originalan koncept voljen od strane gostiju i publike. Kafana Tarapana nalazi se u strogom centru grada, na par minuta od Terazija i prekoputa Pionirskog parka i Gradske skupštine.

Enterijer kafane će vas ostaviti bez reči – kao i u skladu sa idejom spajanja novog i starog, tako je dizajniran ceo prostor. Dugački drveni stolovi za sedenje sa drvenim klupama i kariranim stolnjacima raznih boja, i stolovi za visoko sedenje sa kožnim garniturama, zlatni stubovi koji se sjaje i daju osećaj da se nalazite u nekom skupocenom hotelu – a poseban šmek daje bina sa ružičastom zavesom, dve vintage fotelje i ognjištem, kako biste se osećali kao u kafani sa početka veka. Sve ovo daje novu dimenziju kada je u pitanju izlazak u Beogradu. U kafanu Tarapana može se smestiti više od 300 gostiju, a toliko ih i dođe svake večeri čim se vrata otvore, da uživaju u muzici i prave haos (tarapanu, kako samo ime kaže).

Klub radi tri dana u nedelji. Sredom vas očekuje narodna muzika uz dva vrhunska pevača, Marka Žujovića i Ivanu Bojanović. Četvrtkom prave pauzu, a petkom i subotom dva vrhunska benda prave uzavrelu atmosferu uz sve hitove koje ste voleli, i koje ćete voleti iznova i iznova. Česta su i gostovanja poznatih imena kao što su Andreana Čekić, Ana Kokić, Amar Gile, Katarina Grujić, Peđa Medenica i drugi. Kafane u Beogradu nadmeću se isključivo muzikom i dobrim provodom, a kafana Tarapana je svakako jedna od najpopularnijih i predvodnika na ovoj listi. Zbog toga su rezervacije poželjne, i to na vreme, jer se lako može desiti da ostanete bez mesta – mislite na vreme i pravo u Tarapanu!

GALERIJA

Domaća muzika, strana u pauzama

Četvrtak: Gostovanja poznatih izvođača

Petak: Gostovanja poznatih izvođača

Subota: Gostovanja poznatih izvođača

Brodarska BB