Kasina bar

Smešten u srcu grada, prekoputa Terazijske česme, i pored istoimenog hotela, Kasina bar postao je ikona muzičkog stila Beograda. Svoj životni vek ovaj klub započeo je kao pivnica koja je bila čuveno mesto za izlazak u Beogradu. Svoj preporod je doživela poslednjih godina, pod nazivom Kasina by Community, kada je kormilo preuzela ekipa zadužena za neke od najpopularnijih klubova u gradu. Kasina je sada mesto gde izaći podrazumeva uživati u ambijentu, društvu, dobroj muzici i odličnoj klopi i piću.

Klasična pivnica je renovirana i modernizovana, tako da sada predstavlja jedan od najmodernijih restorana i barova u gradu. U nasledstvo su ostale fotografije starog Beograda, koje i dalje krase zidove, kao i nadaleko čuveno točeno pivo. Tokom dana ovde možete uživati u pogledu i jelovniku sa specijalitetima internacionalne kuhinje, a kada dođe noć Kasina bar se pretvara u mesto dobrog provoda uz nastupe nekih od najvećih izvođača iz regiona. Prostrani svodovi i široki šank, kao i veliki broj barskih stolova okupljaju modernu ekipu željnu pop-rock zvuka. Ovde su mini koncerte imali bendovi kao što su Colonia, Lexington bend, Ministarke, Oliver Stoijljković bend kao i velike zvezde kao što su Željko Joksimović, Jelena Rozga, Nataša Bekvalac, Jelena Karleuša i mnogi drugi. Zbog ovoga je Kasina dobila i naziv „najbolji klub za živu svirku“.

Kasina Bar klub radi tri dana u nedelji. Sredom vas uglavnom očekuje Lexington bend, i poneko gostovanje. Četvrtak je dan za pauzu i uživanje u poslasticama restorana, i spremanje za vikend ludilo. Petak i subota su rezervisani za najbolji provod u strogom centru grada. Klub Kasina vrata otvara od 22h, a obavezan dress code nalaže poluelegantno ili elegantno odevanje. Ulaz je zabranjen za mlađe od 23 godine, a rezervacije su obavezne zbog velikog interesovanja za svaki nastup.

Ukoliko ste se zapitali kuda večeras u Beogradu, onda sigurno niste posetili Kasina by Community bar još uvek!

 

 

GALERIJA

Domaća muzika, strana u pauzama

Četvrtak: Gostovanja poznatih izvođača

Petak: Gostovanja poznatih izvođača

Subota: Gostovanja poznatih izvođača

Brodarska BB