Klub Bank

Ukoliko ste se već zasitili starih, oprobanih klubova u Beogradu i muči vas pitanje gde izaći, radosno vam možemo predstaviti najnoviji noćni klub – The Bank. Klub Bank okuplja ekipu željnu dobrog R’n’B zvuka i još boljeg provoda u samom srcu Beograda. Novootvoreni klub počeo je sa radom u oktobru 2016. godine, i već je dostigao veliku popularnost među klaberima, i proglašen je jednim od retkih pravih R’n’B klubova u regionu.

Najpopularniji klubovi u Beogradu nalaze se upravo u urbanom delu zvanom Beton Hala, pa je i The Bank odlučio da svoj vek započne upravo ovde. Najpoznatiji DJ-evi beogradske scene pobrinuli su se za nezaboravan provod u Beogradu o kojem se priča cele nedelje. Jednostavni enterijer i minimalistički dizajn uz mnoštvo svetlosnih efekata daje klubu The Bank moderan i mladalački izgled, a beat-ovi koji pokreću telo i kukove ne mogu vas ostaviti ravnodušnim. Na raspolaganju su vam separei, barski stolovi, kao i stolice oko šanka, koje pružaju odličan pogled na žurku koja se odvija u klubu.

Menadžeri kluba The Bank su klaberi sa višegodišnjim iskustvom i dubokim poznavanje ove urbane scene, te ne sumnjamo da će se svi gosti odlično provesti – bilo da su veliki ljubitelji hip-hop i R’n’B zvuka ili samo traže novo mesto za izlazak u Beogradu. Osoblje je ljubazno i predusretljivo, a posebnu pažnju privlače stručni i veseli barmeni koji zabavljaju goste kluba.

Za dobru energiju zaduženi su Dj Prema, DJ Architect i DJ Me High Low, uz razne nastupe domaćih i stranih hip-hopera i Dj-eva. Vrata kluba su otvorena svima željnim dobrog provoda svakog petka, subote i nedelje do ranih jutarnjih časova. Klub ima dress-code, patike i trenerke nisu dozvoljene, a rezervacije su poželjne. Zato, ljubitelji R’n’B scene, ako je vaše pitanje kuda večeras, naš odgovor bi bio – svakako u klub The Bank!

GALERIJA

Domaća muzika, strana u pauzama

Četvrtak: Gostovanja poznatih izvođača

Petak: Gostovanja poznatih izvođača

Subota: Gostovanja poznatih izvođača

Brodarska BB