Klub Brankow bar

Klub Brankow, koji sebe naziva i udruženjem građana, jedno je od najčešćih odgovora na pitanje gde izaći u Beogradu u proteklih nekoliko godina. Ovo urbano i avangardno mesto nalazi se direktno ispod Brankovog mosta, u Crnogorskoj ulici broj 12. Definitivno predstavlja mesto koje morate posetiti čak iako ste samo dva dana u Beogradu. Jedan dan tj. veče se mora odvojiti za ludu atmosferu deep house i disco zvuka Brankow kluba.

Kako je Brankow sastavni deo mosta, tako i sam predstavlja most koji spaja ne samo urbanost Novog Beograda i „joie de vivre“ duh starog grada, već i arhitektonski i dizajnerski spaja njujorški, londonski i pariski stil u jednu zanimljivu mešavinu, kojoj je pridodat i žuti sjaj Brankovog mosta. Ono što svakako izdvaja klub Brankow od drugih klubova je izuzetno dugačak šank, visoka sedenja i sitna ogledala razbacana po plafonu kluba, kako bi činila atmosferu još zanimljivijom kada se upale noćna svetla. Klubovi u Beogradu poznati su po fantastičnoj atmosferi, a Brankow se po tome ne izdvaja od drugih – ali, izdvaja se odličnim izborom koktela i drugih pića.

Muzika je takođe drugačija priča – ovde se sastaju najpoznatiji svetski DJ-evi sa najpoznatijim lokalnim facama, i ta fuzija stilova je specifična za Brankow. Često gostuju i bendovi koji live nastupima drmaju stubove mosta do jutarnjih časova. Počeo je kao mesto gde se mogu čuti izvorni džez i funk zvuci, ali je brzo prerastao u pravu ludnicu kada je u pitanju provod u Beogradu.

Klub je otvoren 3 dana u nedelji – četvtrkom, petkom i subotom, od 23.30 do 05.00. Četvrtak je rezervisan za R’n’B ritam, dok su petak i subota idealni za ljubitelje pravog deep house zvuka. Klub može da primi do 500 gostiju, ali zbog izuzetne popularnosti preporučuje se uvek da se mesto unapred rezerviše.

Na pitanje kuda večeras, odgovor je svakako Brankow!

GALERIJA

Domaća muzika, strana u pauzama

Četvrtak: Gostovanja poznatih izvođača

Petak: Gostovanja poznatih izvođača

Subota: Gostovanja poznatih izvođača

Brodarska BB