Klub Gotik

Još jedan dragulj u kruni noćnog provoda, još jedno mesto koje će transformisati izlazak u Beogradu je i novootvoreni klub Gotik. Ovaj klub poetičnog i magičnog imena otvoren je u decembru 2016. godine i za manje od dva meseca pretvorio se u jedno od najelitnijih mesta u gradu.

Klub Gotik se nalazi u čuvenom urbanom delu grada, blizu popularne Savamale – u Beton hali u Karađorđevoj ulici. Sam enterijer, po ugledu na najveće klubove Evrope, oduševiće vas već pri ulasku. Prostran i svetao, sa impozantnim stubovima i modernom binom, preko dana služi kao odlično mesto za modnu reviju ili privatnu promociju, a noću postaje prava ludnica uz lasere i svetlosne efekte i pažljivo odabranu muziku. Iza kluba Gotik stoji tim ugostitelja kojima je noćni provod u Beogradu drugo ime i koji pažljivo biraju sve potrebne elemente kako bi njihovi klubovi postali mesto gde izaći kada dođe vikend.

Klub Gotik je osmišljen kao miks muzike koji će zadovoljiti i najzahtevnije klabere. Subotom vas čeka live nastup najvećih zvezda ovih prostora kao što su Nataša Bekvalac, Vlado Georgiev, Aleksandra Radović, Seka Aleksić, Milica Pavlović, Šako Polumenta, Dejan Matić, Maya Berović, OK Band i mnogi drugi. Nedelja je rezervisana za nadaleko čuveno veče R’n’B muzike pod nazivom „R’n’B Sunday made me do it“ koje je menjalo nekoliko klubova, ali nije izgubilo svoju draž i popularnost. R’n’B zvuci devedesetih se mešaju sa modernim beat-ovima i dovode atmosferu do ekstaze – posebno kada se pojave lepe i zgodne igračice.

Klub radi subotom i nedeljom, ulaz je besplatan a rezervacije su poželjne. Gostima su na raspolaganju separei ako žele da iskuse pravi VIP tretman, kao i barski stolovi za manje grupe. Klub Gotik je definitivno mesto koje se mora posetiti bar jednom ukoliko ste u poseti gradu, a nakon toga postaje česti izbor za one koji najviše vole Beograd noću.

GALERIJA

Domaća muzika, strana u pauzama

Četvrtak: Gostovanja poznatih izvođača

Petak: Gostovanja poznatih izvođača

Subota: Gostovanja poznatih izvođača

Brodarska BB