KLub Share

Beograd nikada ne spava! To znaju svi oni koji su ga bar jednom posetili, a najbolje znaju oni koji žive u njemu. Zato je bitno imati gde izaći kada dođe vikend. Jedna ekipa željna da pruži Beograđanima i svim posetiocima nezaboravan provod otvorila je u novembru 2016. godine vrata najnovijeg kluba koji proslavlja slavnu muzičku istoriju grada – kluba Share koji se nalazi u strogom centru grada, prekoputa hotela Moskva i Terazijske česme. Klub Share se nalazi u Čumićevom sokačetu broj 3, i poziva vas da ga posetite i podelite svoje emocije na ovom modernom mestu.

Prostor gde se nalazi klub Share je u potpunosti renoviran kako bi odgovarao modernom ukusu posetilaca i bio lak odgovor na pitanje kuda večeras. Noćni provod u Beogradu svake godine dobije po još jedno IN mesto, a klub Share se svakako pretvara polako u klub koji se vikendom mora posetiti. Očekuju vas odlična muzika i vesela atmosfera u ušuškanom delu grada, a opet se nalazite u centru dešavanja, i do kluba je lako doći. Specijalni svetlosni i zvučni efekti i ljubazno osoblje će vam odmah popraviti raspoloženje, a prelepe devojke koje posećuju klub će odmah dovesti atmosferu do tačke ključanja, kada se zanjišu u ritmu najvećih hitova poslednjih 20 godina.

Klub Share radi petkom i subotom, a rezervacije su poželjne. Petkom u separeima, za barskim stolovima i na podijumu možete uživati u zvucima Devedesetih – domaćih pop pesama koje su obeležile deceniju na srpskoj muzičkoj sceni. Subotom se vremenska mašina okreće najnovijim hitovima domaće i strane muzike poslednjih godina i pravi miks koji pokreće, i kome se dive svi klubovi u Beogradu. Za atmosferu je zadužen StandBy bend koji najnovije hitove svira uživo, na potpuno jedinstven način.

Klub otvara vrata vikendom od 23.30h, a lud provod vas očekuje sve do ranih jutarnjih časova. Ne pokušavajte da odolite, podelite emocije u klubu Share!

GALERIJA

Domaća muzika, strana u pauzama

Četvrtak: Gostovanja poznatih izvođača

Petak: Gostovanja poznatih izvođača

Subota: Gostovanja poznatih izvođača

Brodarska BB