Klub Square

Još jedan u nizu novih klubova u Beogradu koji olakšava čuveno pitanje pred vikend – gde izaći je svakako i klub Square, na Studentskom Trgu broj 15. Na samo pet minuta od Trga Republike i Knez Mihailove ulice nalazi se ovaj moderni hram podignut house i R’n’B muzici i posvećen dobrom provodu, ušuškan na mestu gde se okuplja mlada ekipa Beograda.

Ukoliko ste ljubitelji urbane beogradske noćne scene, klub Square morate posetiti – zaljubićete se trenutno u njegovu atmosferu. Nalazi se u blizini prestižnog i modernog hotela Square Nine, te je i sam enterijer kluba na visokoj nozi. Disko kugle, svetlosni efekti i go-go igračice dovode atmosferu do usijanja, i čine da se osećate kao da ste posetili neki klub na Ibici. Beograd noću dobija novi izgled uz ritmove Square kluba.

Pored poznatih DJ-eva ovih prostora, klub određenim večerima organizuje i žive svirke čuvenih pop-rok sastava u kojima svi uživaju. Sa krilaticom „We take away your nightmares at the club“ ovaj noćni klub u centru Beograda želi da vam stavi do znanja da je ovde samo dobar provod prihvatljiv. Klub poseduje separee sa kožnim garniturama, kao i barske stolove. Retki su klubovi u Beogradu koji imaju toliko akcija kao ovaj klub – piće je često besplatno do 1h za sve devojke, za jednu flašu žestokog pića druga se dobija gratis i slično…

Klub Square svoja vrata otvara svakog četvrtka, petka, subote i nedelje od 23.30h do 05h tj. dok se ne izđuskate do granica izdržljivosti. Četvrtkom se slušaju najpoznatiji hitovi devedesetih, dok je petak dan za house zvuk. Subota je za ljubitelje malo tvrđeg zvuka (uz tehno haus), a je  posvećena R’n’B ritmu i mrdanju kukova. Square drži do dress code-a, a ulaz je zabranjen mlađima od 22 godine. Neka klub Square bude vaše sledeće mesto za noćni provod u Beogradu!

GALERIJA

Domaća muzika, strana u pauzama

Četvrtak: Gostovanja poznatih izvođača

Petak: Gostovanja poznatih izvođača

Subota: Gostovanja poznatih izvođača

Brodarska BB