Klub Teatro bar

Beograd noću svake godine dobija veliki broj novih klubova koji postanu brzo popularni, a ponekad istom brzinom padnu i u zaborav. To nije slučaj i sa klubom Teatro bar, jednim od najstarijih klubova sa decenijskom tradicijom dobrog klabinga u Beogradu.  Klub Teatro bar se nalazi blizu Slavije i Terazija, u Sarajevskoj 26, jednoj od retkih ulica u Beogradu koja odiše duhom starih vremena. Upravo na ovakvom mestu, kao spoj starog i novog načina života, izdiže se klub Teatro.

Nekadašnja diskoteka XL, poslednjih godina poznata je pod nazivom Teatro i jedno je od glavnih mesta za izlazak u Beogradu. Za to su najzaslužniji prostrani prostor i kvalitetan izbor muzike. Sa tri nivoa i kapacitetom za 700 gostiju, klub Teatro je svakako jedan od najimpozantnijih klubova ovih prostora. Dva nivoa rezervisana su za lud provod uz živu muziku i nastupe nekih od najvećih imena naše scene kao što su Dara Bubamara, Marina Tadić, Katarina Živković, Šako Polumenta, Milica Todorović, Jana, Katarina Grujić, Milan Stanković, Viki Miljković i mnogi drugi. Tu su i poznati klupski bendovi koji prave odličnu atmosferu sa pop i folk zvucima do zore. Treći nivo kluba rezervisan je za pravo VIP iskustvo i tretman – separei sa kojih možete posmatrati sve šta se dešava u klubu, a opet biti izdvojeni i ušuškani sa svojom ekipom. Ovakav izgled koncipiran je po ugledu na svetski poznate klubove – na ovaj način, klub Teatro želi da provod u Beogradu dobije novu, svetsku dimenziju.

Klub radi tri dana u nedelji: četvrtkom, petkom i subotom – od ponoći do pet ujutro. Ulaz je besplatan, ali su rezervacije obavezne zbog velike popularnosti kluba. Kako sami vlasnici ističu: U vremenu ekspanzije kafana i jeftinog provoda, ovaj klub je i dalje svetla tačka beogradskog clubbinga. Zato dođite i proverite zašto je ovaj klub čest odgovor na pitanje kuda večeras kod mlađe publike.

GALERIJA

Domaća muzika, strana u pauzama

Četvrtak: Gostovanja poznatih izvođača

Petak: Gostovanja poznatih izvođača

Subota: Gostovanja poznatih izvođača

Brodarska BB