Klub Tilt

Jedan od najpoznatijih klubova sa višedecenijskim iskustvom u stvaranju noćnog provoda u Beogradu, splav Freestyler, dobio je i svoju varijantu gde izaći kada dođe zima. U pitanju je klub Tilt, koji je već nekoliko godina na vrhu lestvice kada su u pitanju izlasci u Beogradu. Klub Tilt nalazi se u Beton hali, na Savskom pristaništu, u blizini čuvene Savamale (Bulevar vojvode Bojovića 30).

Klub Tilt je prepoznatljiv po svom enterijeru – u centru kluba dominira veliki šank oko kojeg je pozicionirano vrhunsko osvetljenje koje pravi jedinstvenu atmosferu i oko kojeg se pravi ludilo – igračice na šanku su tu da dodatno rasplamsaju plamen žurke svojim tverkovanjem. Ozvučenje je takođe na svetskom nivou, a klub se diči gostovanjima najpoznatijih izvođača i DJ-eva iz regiona. Takođe posebno se ističe plafon koji deluje kao da je pravljen za futuristički svemirski brod i to je jedna od prvih stvari koje primetite kada uđete u klub. Osoblje za ovim dugim šankom, kao i u klubu je izuzetno profesionalno i snalažljivo, tako da nećete čekati na porudžbinu, iako je klub uvek pun gostiju.

Klub Tilt je često omiljena destinacija poznatih ličnosti i onih koji vole Beogradu noću. Retko koji klubovi u Beogradu prave takvu atmosferu koja vas čeka tri dana nedeljno u Tiltu. Gostovanja poznatih zvezda su česta, a za stalnu atmosferu zaduženi su DJ dvojci Nemanja & Roske, kao i Mirko & Meex. Utorak je dan rezervisan za čuvene zvuke Devedesetih, poznate muzike sa ovih prostora. Svi ljubitelji letnjeg splava Freestyler podjednako će uživati i u atmosferi koja ih čeka u klubu Tilt i neće morati da se pitaju kuda večeras sada kada je zima i splavovi ne rade.

Klub je otvoren od ponoći do pet ujutro, i to utorkom, petkom i subotom. Ulaz je besplatan, a rezervacije su poželjne.  Nakrivite kapu i dođite da tiltujemo u klubu Tilt!

GALERIJA

Domaća muzika, strana u pauzama

Četvrtak: Gostovanja poznatih izvođača

Petak: Gostovanja poznatih izvođača

Subota: Gostovanja poznatih izvođača

Brodarska BB